Sociale kaart

Het SEL maakt en actualiseert regelmatig een volledig overzicht van de zorgaanbieders, verenigingen van mantelzorgers en gebruikers en de vrijwilligersorganisaties binnen zijn eigen werkgebied. Dat overzicht wordt ter beschikking gesteld, onder andere, via een website die voor iedereen toegankelijk is.

Vanuit Huis voor Gezondheid Brussel en de interprovinciale sociale kaart is een werkgroep Sociale Kaart opgestart waarin de SEL's betrokken zijn. Deze werkgroep zoekt naar een manier om een sociale kaart van organisaties en zelfstandige disciplines aan te bieden via een website op Vlaams niveau. De sociale kaart draagt voorlopig de naam Platform Welzijn en Gezondheid aangezien het opzet is om zelfstandige zorgverleners en organisaties op één platform ter beschikking te stellen. 

Voor Limburg kan u hier de voorlopige databases vinden van de gemeentes, gegroepeerd in POP's, die reeds gegevens van de zelfstandige disciplines verzamelden.

Voor een overzicht van de voorzieningen uit de welzijns- en gezondheidssector in Vlaanderen en Brussel verwijzen we naar de website www.desocialekaart.be.

Deze databases zijn aangeleverd door derden. LISTEL vzw is niet verantwoordelijk voor de inhoud en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de onvolledigheid van de gegevens. Hoewel de grootst mogelijke zorg besteed is aan de inhoud, kunnen eventuele fouten helaas niet uitgesloten worden. Om deze reden kunnen aan de gegevens geen rechten worden ontleend. Indien gegevens niet correct vermeld staan, kan men aanpassingen melden.

We hebben niet van alle gemeenten informatie ontvangen. Door op de gemeente te klikken kan u indien de gegevens beschikbaar zijn een Excel blad raadplegen dat uit verschillende tabbladen bestaat om de verschillende disciplines te groeperen. Plaatselijke thuiszorgzakboekjes kan u hier ook terug vinden.

Alken Kinrooi
As Kortessem
Beringen Lanaken
Bilzen Leopoldsburg 
Bocholt Lommel
Borgloon Lummen
Borgloon-Thuiszorgzakboekje 2005 Maaseik
Borgloon-Thuiszorgzakboekje 2010 aanvulling Maasmechelen-Thuiszorgzakboekje 2015
Bree Meeuwen-Gruitrode
Diepenbeek Neerpelt
Dilsen-Stokkem Nieuwerkerken
Genk Opglabbeek
Gingelom Overpelt
Halen Peer
Ham Riemst
Hamont-Achel Sint-Truiden
Hasselt Tessenderlo 
Hechtel-Eksel Tongeren
Heers Voeren
Herk-de-Stad Wellen
Heusden-Zolder Zonhoven
Hoeselt Zutendaal
Houthalen-Helchteren  

 Terug naar top

Browser Update

U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer.

Om deze website optimaal te kunnen bekijken, is het belangrijk dat u overstapt naar een nieuwere versie:

» start update