Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/nl/includes/bootstrap.inc on line 506
Uw partner bij overleg | LISTEL vzw

Uw partner bij overleg

Wat is LISTEL vzw?

Op deze site kan iedereen, zowel patiënt, mantelzorger, zorg- of
hulpverlener als geïnteresseerde meer te weten komen over multi-
disciplinaire samenwerking in de eerstelijnsgezondheidszorg en de
manier waarop dit in Limburg geconcretiseerd wordt.

De 2 grote pijlers van LISTEL vzw

Op onze website bevindt zich eveneens een afgeschermd gedeelte. Dit gedeelte is enkel toegankelijk voor de Overlegcoördinatoren Thuisgezondheidszorg (TGZ) en de zorg- en hulpverleners met een gevalideerde login. Een zorgoverleg kan door iedereen aangevraagd worden via de post-it bovenaan deze pagina.

Voor een overlegcoördinator TGZ in je buurt: klik hier. 

Reorganisatie eerstelijn 

Op 10 en 15 maart werd op Vlaams niveau een stand van zaken over het hervormingsprogramma gegeven en een voorstelling van 2 pilootprojecten én enkele andere zones met een interessante aanpak. Hier vind je de beleidsvisietekst terug over de hervormingen. 

Voor meer informatie: https://www.zorg-en-gezondheid.be/hervorming-van-de-eerstelijnszorg-in-vlaanderen

Eerstellijnsdecreet

Als je in de toekomst naar jouw huisarts, psycholoog, welzijnswerker, kinesist of een andere zorgaanbieder gaat, dan zullen die jou met meer onderlinge samenwerking en met meer inspraak van jou en jouw mantelzorger helpen. Dat zijn in een notendop de ambities van de hervorming van de eerste lijn. De Vlaamse Regering gaf vrijdag 7 december 2018 haar tweede principiële goedkeuring aan het basisdecreet dat deze hervorming op de sporen zet. https://www.eerstelijnszone.be/tweede-principi%C3%ABle-goedkeuring-eerstelijnszorgdecreet

Privacy 

We doen het nodige om je persoonsgegevens in alle veiligheid en vertrouwen te beheren en te gebruiken. We verwijzen graag naar onze privacypolicy.

Aanvraag zorgoverleg

Browser Update

U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer.

Om deze website optimaal te kunnen bekijken, is het belangrijk dat u overstapt naar een nieuwere versie:

» start update